Tilbage til BHS Ribe

Tro mod Kato-IHI minigravere gennem 33 år


Søren fra DML-Huse overtog virksomheden i år 2000, og har udviklet forretningen de sidste 15 år.

KATO-IHI passer stadig godt til vores opgaver. Vi fokuserer på driftssikkerhed og -økonomi, og på netop disse to punkter kan man virkelig mærke, at minigraverne fra KATO-IHI er robust japansk kvalitet.

- DML-Huse

DML-Huse er en murer og entreprenørforretning i Ringkøbing, der drives af Søren Lauridsen.

Søren Lauridsen’s far startede virksomheden i 1972, og siden 1986 har virksomheden gravet med maskinerne der nu er blevet til KATO-IHI. Søren overtog virksomheden i 2000, og har udviklet forretningen de sidste 15 år. DML-Huse har arbejdet for lokale ledningsejere siden 1986, og fra start har maskinparken været IHI. Sidste skud på stammen er KATO-IHI 85V4. Her følger hvad Søren fortæller om arbejdet med maskinen:

"Vi startede i 1985 med en rød IHI IS55. Den lagde grundstammen til, at KATO-IHI betyder noget for os i dag. Det var gode maskiner, der opfyldte mange af behovene. Lige siden, har vi altid været tro overfor KATO-IHI og maskinleverandøren. De første opgaver var nedgravning af fjernvarmerør. I dag har opgaverne udviklet sig, så separering af kloakken er blevet en større del af arbejdet.

KATO-IHI maskinerne passer stadig godt til vores opgaver. Vi fokuserer på driftsikkerhed og -økonomi, og på netop disse to punkter kan man virkelig mærke, at KATO-IHI er robust japansk kvalitet".

"Når vi arbejder i de smalle gader i Ringkøbing, kan pladsen være trang. Derfor er det vigtigt at maskinen ikke fylder for meget bagtil, og det gør vores nyindkøbte KATO-IHI 85V4 ikke. Prisen var stadig god, og maskinen opfyldte de krav vi havde, og derfor passer maskinen stadig godt til os.

Maskinen har monteret Engcon-rotortilt, og det er vi meget begejstret for. Engcon passer godt til KATO-IHI, de to enheder går rigtig godt i hak. Vi er meget tilfredse med den lange arm, og det lange stik. Den japanske kvalitet er rød tråd gennem en maskine af høj kvalitet".

Citat fra maskinførerne:
KATO-IHI kan meget af sin størrelse. Når jeg graver fjernvarmerør ned, kan jeg komme helt ind til husene. Det er rart at vide, at kan jeg være der med bælterne, kan jeg også være der med maskinen. Komforten er meget behagelig i maskinen, og der er godt udsyn til graveområdet. Hydraulikken er roligere, og der er et mere jævnt flow. Brydekraft og stabiliteten fungerer rigtig godt på KATO-IHI, der tilsammen gør maskinen til det oplagte valg for entreprenøren.

Copyright 2023 | Brdr. Holst Sørensen A/S