Tilbage til BHS Ribe

23 års erfaring med Kato-IHI Minigravere


Den alsidig entreprenørforretning, Kjelkvist har stor erfaring med gravemaskinerne.

Der er god kapacitet på maskinerne, og så bruger de næsten ingen brændstof. De er lette at betjene, og manøvrere uden besvær.

- Kjelkvist

Kjelkvist A/S er en alsidig entreprenørforretning der arbejder i Syd- & Sønderjylland samt det nordlige Tyskland. Virksomheden beskæftiger 60 til 70 medarbejdere der dagligt arbejder med brolægning, anlægsarbejde, containerudlejning, kloakering, nedbrydning og murerfaget. Virksomheden der startede som et enkeltmandsfirma, har kørt KATO-IHI i 23 år.

Her er hvad direktør Bo Kjelkvist mener om Kato-IHI Minigravere

"Der er god kapacitet på maskinerne, og så bruger de næsten ingen brændstof. De er lette at betjene, og manøvrere uden besvær. Vi har 12 minigravere kørende. De laver en bred vifte af forskellige opgaver fra traditionelle entreprenøropgaver til forefaldende arbejde.
Vi har en 8,5 tons maskine kørende på Rømødæmningen der laver vedligeholds arbejde for kystdirektoratet. Maskinen er desuden god til større anlægsarbejde, hvor der ikke er meget plads. Maskinen drejer godt rundt om sig selv, og udfører nemt tunge løft. Om det gælder trappetrin med sugekop, eller jord op i dumpere".

"Da forretningen voksede og vi igen skulle ud og købe maskiner, var det naturligt for os at se på KATO-IHI Minigravere". 

Selvom maskinførerne prøvede 3 til 4 forskellige andre mærker, skulle det stadigvæk være KATO-IHI. De kendte til maskinerne, og vidste hvordan de var at arbejde med. Det er maskinførerne der sidder i maskinerne hver dag, og derfor er det naturligvis også dem, som bestemmer hvilke maskiner der købes ind.

"Vores samarbejde med Brdr. Holst Sørensen A/S er som det kan forventes af en leverandør. De er der når vi ringer, og når der skal sættes om. Priserne er fornuftige, og de tager det brugte i bytte. I forhold til reservedele er de klar til at hjælpe, når der er behov. Der er et godt og gensidigt samarbejde, hvor begge parter vil hinanden. Vi kan godt lide det lokale, hvor vi kan komme i kontakt med den sælger, vi plejer at snakke med. Det betyder meget for os, at vi kender sælgeren, og der er en høj troværdighed".

KATO-IHI er stabile maskiner, der arbejder rigtig godt i hydraulikken. Sideforskydning af bommen fungerer godt sammen med rotation af maskinen, og med de to funktioner samlet i joysticket, arbejder vi mere effektivt.

Copyright 2023 | Brdr. Holst Sørensen A/S