Tilbage til BHS Ribe

IHI - Der nu er blevet til Kato har en lang historie hos Otek A/S


Selv under maksimal arbejdsbelastning holder Kato-IHI fuld styrke og lavt lydniveau.

Minigraverens bælter er udskydelige, der giver en maskinbredde fra 980 mm til 1300 mm. samtidig er de skånsom mod underlaget, det falder i god jord hos Otek.

- OTEK Entreprise A/S

Selv under maksimal arbejdsbelastning holder Kato-IHI fuld styrke og lavt lydniveau.

Virksomheden der beskæftiger sig med en bred vifte af entreprenøropgaver, siden 2010 også juletræer, har en fast makker i minigraverne fra Kato-IHI. Maskinparken tæller både de gule gravemaskiner og IHI-gravere i grøn. En stor del af arbejdet hos OTEK A/S er nedgravning af fiberkabler. Den 10 mand store virksomhed bruger deres minigravere flittigt, og maskinerne arbejder langt og mange timer dagligt. Minigraverne fra Kato-IHI får positive ord med på vejen:

"Vi oplever at vores nye Kato 27V4 har flere kræfter og er hurtigere end den gamle 2,7 tons maskine vi arbejdede med. Vores 19’er er gået 465 timer og vores 27’er det dobbelte, og de kører stadig solidt 8 til 10 timer dagligt. Vi troede, vi skulle udskifte maskinerne igen når de var 3 år gamle, og havde kørt 3000 timer. Det får vi ikke gjort, for maskinerne bliver bare ved med at køre."

Minigraverne har udskydelig bælter, hvilke giver en maskinbredde fra 980 til1300 mm. Det falder i god jord hos OTEK.

"Vi bruger det meget, at maskinernes bælter kan skydes ud og ind. Når vi graver fiber ned i kundernes haver, er det nødvendigt at kunne komme igennem trænge passager. Det kan vi, og oplever også at maskinens bælter er skånsom mod underlaget. Vi er simpelthen så glade for dem".

At minigraverne er i japansk kvalitet, kommer også medarbejderne til gode hos OTEK. Der bliver blandt andet talt godt om kabinen, og maskinens generelle drift. For det hænder også, at der arbejder en mand ved siden af maskinen.


Der er gjort noget ud af kabinen – det er tydeligt. Man kan bevæge sig rundt når der er behov for at orientere sig bagud, og sædet er komfortabelt i stoffet. Maskinen er støjsvag både indvendig og udvendig. Maskinen holder lydniveauet, selv når den presses til det maksimale af maskinfører. Når vi lukker huller i vejen og der arbejdes i højt tempo, har vi brug for en robust maskine der tager fat. Man får en solid maskine i en Kato, der tager godt imod og leverer hver gang".

Copyright 2023 | Brdr. Holst Sørensen A/S