Tilbage til BHS Ribe

Stort lokalt kendskab og mange års erfaring med Kato-IHI minigravere


Røjkjær Minimaskiner i Ringkøbing har godt tag i det lokale marked.

Vi har kunder som kører med 12’eren, og de nævner blandt andet minigravernes gode indstigning og benplads.

- Røjkjær Minimaskiner

På adressen står flere Kato-IHI modeller, så kunder altid kan kigge nærmere på maskinerne. Hos Røjkjær Minimaskiner har Christian og Peter mange års erfaring med salg af KATO-IHI minigravere, så maskinerne kendes godt. Kato-IHI er den foretrukne maskine i virksomheden, og der køres i hele landet.

Her er hvad Christian og Peter fortæller om Kato-IHI:

"Vi har en KATO-IHI 12, 17 og 19 stående i firmaet, og vi har haft 27’eren igennem huset et par gange. Det er maskiner som alle har fået monteret skifte og skovle, så de er klar til næste demonstration.

Vi har kunder som kører med 12’eren, og de nævner blandt andet den gode indstigning og gode benplads. Af de tre maskiner er det 19’eren vi har flest ude at køre af – størrelsen er god både i graveskovlen og i transport af maskinen".

 

Vi har også fået godt gang i gravemaskinen 85’eren fra KATO-IHI.

"Den største af minigraverne på 8,5 tons får vi god respons på. De interesserede kunder som har fået maskinen på demo, taler utrolig positivt om stabiliteten i undervognen, selv efter maskinen er blevet presset til det maksimale. Kunderne er også begejstret for den gode bryde- og gravekraft. De nævner at bommen er utrolig stærk, og der kan tydeligt mærkes forskel på graverne fra KATO-IHI og andre mærker.

Vi er glade for at sælge KATO-IHI her hos Røjkjær Minimaskiner. Det er vi, fordi de ikke kun føles rigtige at køre med, de variable pumper i KATO-IHI leverer en hurtig og præcis betjening i hydraulikken. Det er vigtigt ved mange timers arbejde i maskinen.

Vi har et godt samarbejde med Brdr. Holst Sørensen A/S, og det er et samarbejde vi fremadrettet vil fortsætte med. Vi er glade for kontakten til de forskellige afdelinger i firmaet, vi jævnligt er i dialog med.

Copyright 2023 | Brdr. Holst Sørensen A/S